Prilikom hapšenja prosipao drogu po ulici

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Valjevu, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsili su A. M. (1994) iz Valjeva, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija je 93,11 grama marihuane pronašla kada je, prilikom redovne kontrole, oko ponoći, u Knez Mihailovoj ulici, zaustavila vozilo marke „golf 4“ u kojem se osumnjičeni nalazio na mestu suvozača. On je tada, kako se sumnja, po ulici prosuo marihuanu, upakovanu u paket koji je držao ispred sebe, a zatim pokušao da pobegne, ali ga je policija sustigla i uhapsila. 

Prilikom pretresa stana policija je pronašla manju količinu marihuane, vagicu za precizno merenje i više mobilnih telefona.

A. M. je prilikom hapšenja gurao policijske službenike, pa će protiv njega biti podneta i krivična prijava za ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu u Valjevu.

1 comment on “Prilikom hapšenja prosipao drogu po ulici

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.