Humani Gimnazijalci prodaju čestitke za 8. mart

U susret Međunarodnom danu žena, 8. martu, mladi Valjevci su i ovoga puta pokazali svoju humanost! Naime, šestoro učenika Valjevske gimnazije je došlo na ideju da bi mogli da pomognu u prikupljanju novca za obnovu ginekologije i porodilišta i priključe se humanitarnoj akciji „Rodi se na lepom mestu“!

Aleksa Gojković, Marina Gajić, Andrijana Matić, Tereza Bajić, Nikola Radojičić i Tamara Ristanović su osmislili lepu i kreativnu akciju, uz puno mašte, malo volje i truda učinili pravi gest humanosti! Oni su napravili čestitke koje prodaju uoči 8. marta, a sav prihod će uplatiti za akciju „Rodi se na lepom mestu“!

I ovaj put, mladi su pokazali visok stepen humanosti i svesti da naše malo može biti veliko kada se uključi puno ljudi! Krug prijatelja ove humane akcije se svakog dana širi i srećni smo što pored uglednih ljudi, privrednika, ljudi svih profesija, sve je više mladih iz našeg grada u ovoj našoj zajedničkoj porodici! Zahvaljujemo im se od srca!

Pozivamo sve zainteresovane da, ukoliko žele da pomognu u opremanju odeljenja ginekologije, to mogu da učine uplatom na račun Udruženja “Rodi se na lepom mestu” na dinarski račun: 265691031000090794 ili devizni račun: RS35265100000021220159.

1 comment on “Humani Gimnazijalci prodaju čestitke za 8. mart

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.