Saopštenje- Treći protest u Valjevu petak 22.februar

Treći protest „Valjevo bez straha – #1 od 5 miliona“ održaće se u petak, 22. februara, okupljanjem kod Desankinog spomenika u 18 časova, odakle će uslediti šetnja ulicama Vojvode Mišića, Pantićevom, Uzun Mirkovom i Karađorđevom do Gradskog trga.

Prisutnima će se obratiti:
1. General Sreto Malinović
2. Luka Tripković, slikar i pisac

Građanke i građani Valjeva koji jasno i dostojanstveno iskazuju nezadovoljstvo uslovima života, otpor diktaturi i zahtev za slobodom i zdravom pravnom državom,  nakon laži i podmetanja od strane pojedinaca koji su udarna pesnica vladajuće garniture, poručuju sledeće: Znamo da ste tu, pored nas! Znamo da vas mnogo boli što je i naš grad svima pokazao da ume mirno, demokratski da se bori! Znamo da ćete i ubuduće pokušavati da diskreditujete naše proteste i zahteve, ali vaša nečasna dela i reči govore isključivo o vama, a nas čine samo još složnijim i istrajnijim! Za promene, a ne zamene, građanski kulturno i isključivo istinom, nastavljamo dalje, bez straha, potpuno svesni da je pred zoru najmračnije!  Organizacioni odbor protesta, u Valjevu

7 comments on “Saopštenje- Treći protest u Valjevu petak 22.februar

 1. Živana GALAXY

  Srbija ima zvanično po popisu 7.020.858 stanovnika. Broj upisanih birača po RIK-u je 6.724.949. Broj prvaka je oko 65.000, tj broj maloletnih je 1.170.00. Višak u biračkom spisku je oko 900.000. I tako…I zato sutra #1od 5miliona…

  Reply
  1. Milo

   Zar zaista mislite da se moze glasati sa mrtvima iz spiska?! Daj uozbiljite se, pa svaka stranka ima svoje predstavnike u izbornim komisijama. Toliki broj mrtvih u biračkom spisku je samo dokaz neazurnosti drzavnih službenika i očajno stanje u birokratiji. A to stanje na salterima opstina i matičara u njima neće se promeniti ni za sto godina.

   Reply
   1. Pedja

    Ti mrtvi ne glasaju na izbornim mestima po skolama i mesnim kancelarijama.To si glasovi koji se dodaju na kraju u RIK/u.Dobro znam jer sam cuvao te kutije nekoliko puta sta se desava kada prijavite neregularnost na izbornom mestu,a to je nista, jer je vladajucih vise i zato su u koaliciji da bi imali masu svojih cuvara,a predstavljaju se kao da su samo SNS na izborima.

    Reply
 2. Moma Zuba

  General je pun kao brod informacija , postovanje od svih postenih rodoljuba i nas koji smo ratovali njega je milina slusati i od njega se moze puno nauciti ,Drugi govornik je trebao da govori sa njegovim tatom Ilijom Tripkovic covek koji voli lovu kao i Boba samo sto je ovaj prvi maher a ovaj malo kaska i sticice ga ako Ilija ne avanzuje .Kada sam procitao sa prijateljima da govori Luka Tripkovic , aman , zaman ljudi sramote i blama za grad , tata mu uprpoasio Zdravstveni Centar i sada ono malo na mala vrata.Pametan je nas narod pa zna u kom smeru ide prica .

  Reply
 3. Radnik

  Moma Zuba, mozda se mladjem Tripkovicu tata nafatiro kako rekoste, a mozda i nije neznam, ali da nije bilo njegovog tate, u Valjevu ne bi bila regionalna bolnica? Setite se koliko je aparata i uredjaja i kakav je red vlado u bolnici dok je Ilija bio direktor? poredjenje Bobe i Ilije je krajnje neumesno, ni kao doktora, a ni kao coveka.

  Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.