Obradović : Vreme je za Valjevo

Vreme je da Valjevo pokaže ovom režimu da mu se bliži kraj, kaže za Vamediu lider Dveri Boško Obradović, a povodom najavljenog protesta u petak.

Kako se može čuti I u Valjevu će u petak biti održana protestna šetnja pod nazivom “1 od 5 miliona”. Protest je pre svega gradjanski, navode organizatori. Istovremeno opozicija je u Valjevu iznela stav da najavljeni protest podržava.

Za Vamediu lider Dveri Boško Obradović povodom najavljenog protesta kaže da se protesti šire Srbijom.

 “Već dva meseca održavaju se protesti širom Srbije.Ono što smo započeli u Kruševcu, proširilo se na Beograd, a zatim na 50 gradova i opština širom Srbije. Opšti narodni bunt i želja za normalnim životom motiv je svih građana koji nedeljama izlaze na proteste, bez obzira na vremenske uslove. Vreme je da se i Valjevo kao slobodarski grad pokrene i pokaže da se kriminalnom režimu Aleksandra Vučića bliži kraj.Hvala vam što se prodružujete našoj zajedničkoj borbi za pravedniju i normalnu Srbiju!”kaže Obradović.

Prilikom posete Brankovini ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović je rekao da svako ima pravo da izrazi svoje mišljenje i da policija neće reagovati kao što to nije činila nigde u Srbiji . „ Svako nek protestvuje gde god želi, to je demokratsko pravo. Samo nećemo dozvoliti nasilje na ulici. Nećemo reagovati kao što to nismo činili nigde u Srbiji“, rekao je ministar policije.

S.V.

5 comments on “Obradović : Vreme je za Valjevo

 1. Lale

  Vreme za Valjevo je odavno proslo.Neces se ti leba ovde najesti sa ovakvom opozicijom

  Reply
 2. Bojan

  Dveri -Obradovicu, ko vam zastupa opciju i pricu oko Saveza za Srbiju u Valjevu , ko zeli da minira proteste a blizak vama .Mozak prijatelju ukljuci i ukljucite nije dovoljno krece Valjevo .Kako krece kao lokomotiva iz 13 veka zahvaljujuci izdaji i prodaji .To nisi znao Bosko Obradovicu a morao si i moras u Valjevu je propast ziva ljudska , moralna.Pod hitno menjanje ili vam Valjevo ode .

  Reply
 3. Žana

  Mora i Valjevo na ulice!Zbog nas i drugih!Nosač makete vešala je dobio 30 dana zatvora, napadači na Borka Stefanovića su dobili 30 dana, vozač koji je ubio ženu sa 170 na sat je na slobodi!Babić podneo ostavku, a nije vozio??!!Gradonačelnik najviše para iz budžeta troši na gorivo, manifestacije i sumnjive projekte!!To su naše pare, mi se pretvaramo u bedu, iseljavamo se zajedno sa azilantima, umiremo i nestajemo.Zato i Valjevo treba na ulicu, jer vi, da vi SNS ste krivi!!!

  Reply
 4. Goran Markovic

  Gradjani svi koji se bore za pravdu moraju da znaju da ima i onih iz opozicije koji nisu za smenu gradonacelnika , a predstavljaju se kao opozicija u Valjevu .Pitam se zasto se potpuno ne presele i to javno pod skute gvozdenovica jer svako ko nije za smenu gvozdenovica tu je sve sumnjivo i koji izadju za govornicu i gadjaju se samo nekim ne bitnim stvarima , ili pitanja koja nisu nikome razumna koliko da se izadje u javnost .Sta treba jos gvozdenovic ,,dobro ,, da uradi da bi imao podrsaku ,,OPOZICIJE,, i davno je receno da toga nema u Valjevu i nema vise lazi gradjana kada se neko iz dana u dan otkriva braneci ocajne poteze vodjeneja grada gvozdenovica , dok iz pozicije pregovaraju da se presaltaju odmah na drugu stranu , ali mi narod to ne sememo dozvoliti i sada neka vide oni iz SNS i Darko Glisic koji podrzavaju gvozdenovica ko iz njegovog SNS u Valjevu ,a po mojim sumnjama dao je zeleno svetlo da se pregovara i bezanija i opet kradi bato.Zato svi koji podrzavaju gvozdenovica da se ne trazi njegova ostavka { doduse malo ih je} ali je sramota da opozicija stiti kradju , javasluk , unistavnje grada , dovodjenje nekih ljudi da napadaju novinare , gradjane u svom rodjenom gradau , a za koje je sve odgovoran gvozdenovic.Koliko novca je otislo iz grada u privatne dzepove , itd!Zato svi 8.02.2019 Trg Desanke Maksimovic i trazimo ostavke ,a posto je sve prokockao gvozdenovic mora da ode jer Valjevo TONE! P.S Sve one iz opozicije koji su protiv a i drugi { malo njuh} iznecu , iznecemo po imenu i prezimenu da se jednom vidi ko , je , sta i gde?

  Reply
 5. Insajder

  Možda nije mesto ispod ovog teksta, ali moram da pitam: gde su one SNS žene da zaštite skretaricu iz Brusa zbog mobinga gradonačelnika, čuvenog Jutke?što nju ne zaštitite?Prođe onaj cirkus od suđenja bez novinara, mislite li vi SNS žene da tako treba?Ako ne mislite onda se prošezajte do Desankinog trga, tamo će vam se otvoriti oči!!

  Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.