KK014 uspešan i na turniru „A kategorije“

U nastavku takmičenja u okviru drugog dela takmičarske sezone u okviru karate federacije Srbije za 2018/19, u Aranđelovcu je održan Međunarodni turnir „A“ kategorije „Aranđelovac open“.

U konkurenciji preko 40 klubova iz Srbije, Makedonije, Bugarske i Crne Gore, karate klub 014 iz Valjeva nastupio je sa šesta takmičara u kategoriji kate pojedinačno. Takmičare su vodili treneri – menadžeri Čedomir Bajkin i Vladan Živanović. U veoma jakoj konkurenciji u svojim uzrasnim kategorijama medalje su osvojili:

-Višnja Đurđević zlatnu medalju

-Andrea Krstić zlatnu medalju

-Ana Živanović bronzanu medalju

Ostali takmičari nisu uspeli da se domognu odličja ali su pokazali izuzeta takmičarski duh i evidentan napredak u radu što ohrabruje pred nadolazak najznačajnih turnira u sezoni.

Dana 24.02.2019.godine u Čačku održano je Prvenstvo uže Srbije za seniore, na ovom takmičenju KK 014 prestavljao je David Petrović u pratnji trenera Milana Lepojević. David Petrović je u kategoriji borbi -84 osvojio visoko treće mesto i bronzanu medalju.

Dobri rezultati takmičara KK 014 iz Valjeva, koji su rezultat predanog rada trenera i takmičara, odlična su uvertira za najavu tradicionalnog karate turnira u organizaciji KK 014 u Valjevu u hali student koji će se održati 03.03.2019.godine sa početkom od 11,00 časova. Nadamo se da će naš turnir biti praznik sporta u Valjevu i gde gražani moći da uživaju u nastupima klubova iz Valjeva nastupima i velikog broja klubova iz cele Srbije.

V/Ž

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.