Ibarski marš sinoć u Ljigu

Aktiviste Lokalnog fronta iz Kraljeva koji su put Beograda krenuli peške kako bi u sredu prisustvovali na skupu povodom godišnjice od ubistva Olivera Ivanovića, u Ljigu su dočekali aktivisti valjevskog Lokalnog fronta.

Drugog dana puta prema Beogradu koji aktivisti Lokalnog fronta iz Kraljeva prelaze pešice, stigli su u Ljig. Njima su se na jednoj deonici puta pridružili i aktivisti valjevskog Lokalnog fronta. Njihov put na skup povodom godišnjice od ubistva Olivera Ivanovića ima za cilj da stave do znanja da nema ozbiljnije stvari od ubistva neistomišljenika i nerešavanja tog slučaja.

U razgovoru sa valjevskim aktivistima oni su naveli da put za sada prolazi dobro I bez većih problema, a da im mnogo znači podrška koju iskazuju gradjani koje susreću.  

foto: Djordje Djoković

3 comments on “Ibarski marš sinoć u Ljigu

  1. Ko je ubio Olivera

    Večeras su palili sveće ispred Hrama za Olivera, hiljade ljudi u tišini, izražavaju poštovanje.A Hram je zaključan.Oprosti im Bože znaju šta čine

    Reply
  2. SVI OLIVERI

    Lokalni front je ubacio prst u oko onom kome treba.Nigde nisam pročitala imena ovih ljudi, a za mene su to heroji.Patriotizam se ne meri podrškom stranom državljaninom nego odnosom prema svojim sugrađanima.A ko je ubio Olivera?

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.