DS:Nisu svi isti, jer ovako nije bilo u modernoj istoriji

“Vladimir Putin, ili kako ga je u pretećoj poruci zaposlenima po partijskoj osnovi, nazvala naša sugrađanka  -Petin, iskorišćen je da bi vlast organizovala kontramiting”, navodi, u saopštenju koje prenosimo, DS-Savez za Srbiju.

“Poverenje građana je izgubljeno, nezadovoljstvo Valjevci, kao i čitava Srbija sve glasnije i sve slobodnije izražavaju, primetan je bojkot manifestacija koje organizuje grad Valjevo. Spomenućemo samo neke poput Oskara popularnosti, dočeka Nove godine na Divčibarama, Srpske nove godine na Trgu.

 Na sve ove događaje jedva da je došlo po 200 ljudi, uprkos  rekordnim izdvajanjem novca iz budžeta i pozivima članovima i ucenjenih ljudi. Vrhunac je današnji odlazak u Beograd, na doček Vladimiru Putinu. Recimo istinu, da je cilj ovolike mobilizacije u Srbiji, pa i u Valjevu, to što se vlast uplašila masovnih protesta u Beogradu, naročito jučerašnjeg, posvećenog Oliveru Ivanoviću. Vladimir Putin, ili kako ga je u pretećoj poruci zaposlenima po partijskoj osnovi, nazvala naša sugrađanka  -Petin, iskorišćen je da bi vlast organizovala kontramiting. Ovolike pretnje, ucene, nečovečno ponašanje prema našim sugrađanima, koje je muka naterala da se preko SNS-a zaposle, nezabeleženo je u Valjevu! I ulice su nam ovih snežnih dana očišćene kao nikad do sad. Čisti se neumorno ispred zgrade opštine i u svega jednoj petini gradskih ulica. Grad i sela su zavejani, ljudi se muče, padaju i povređuju se. 

Savez za Srbiju i Demokratska stranka jesu alternativa, uprkos  pokušajima da se ljudima ogadi politika i da se prikaže da su svi isti. Nisu svi isti, jer ovako nije bilo u modernoj istoriji! “

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.