Polaganje za pojas KK014

U fiskulturnoj sali četvrte osnovne škole u Valjevu, održano je polaganje za sticanje zvanja-pojaseva članova KK 014 iz Valjeva. Ispit koji članovi kluba polažu na kraju kalendarske godine, prestavlja merilo postignutih rezultata rada kako članova tako i njihovih trenera, kada se praktično prikazuje stepen usvojenih i prenesenih veština pojedinačno.

Prvo katare zvanje Beli pojas stekli su:

Anrej Ilić, Aleksandra Stojnić, Sara Nešić, Dimitrije Mićić, Mileta Vasić, Dušan Miletić, Anđelina Ružičić, Vuk Đuričković, Marija Marković, Nataša Ružičić, Matija Marković, Valentina Đuričić, Andrijana Đuručić, Marko Mladenović, Petar Lazić i Milica Miletić.

Žuti pojas stekli su:

Andreja Mitrović, Ognjen Cvetković, Andrija Dimitrijević, Barbara Andrić, Vukašin Jerinić i Sara Parandilović.

Crveni pojas stekla je:

Diona Danilović.

Zeleni pojas stekli su:

Ana Živanović, Ksenija Kosić, Ivana Matić, Tamara Dražić, Viktor Ćelić, Uroš Andrić, Magdalena Golubović i Nikola Petrović.

Plavi pojas stekli su:

Matija Radosavljević, Jovana Marković i Marko Poznanović.

Svi članovi kluba, koji su polagali za karate zvanja, pokazali su visok stepen, usvojenih veština i ista demonstrirali na ispitu pred komisijom kojom je presedavao licencirani ispitivač Karate saveza Srbije Milan Lepojević, kojem su pomagali treneri Čedomir Bajkin, Predrag Branković. Vladan Živanović i Milenko Lukić.

Polaganje za sticanje zvanja, prestavlja krunu rada u toku  jedne kalendarske godine i priliku da članovi koji polažu pred trenerima, roditeljima, rodbinom i prijateljima pokažu stepen obučenosti i demonstriraju usvojene veštine koje su tokom godine usvajali od svojih trenera.

Trenerski tim KK 014, veoma je zadovoljan prikazanom demonstaracijom karate veštine, koju su pokazali članovi kluba koji su polagali za navedena zvanja. Treneri kluba su takođe veoma ponosni i na članove koji nisu polagali za zvanja, koji su tokom godine pokazali visok stepen usvojenih znanja i postigli veoma zapažene rezultate.

V.Ž

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.