Osigurajte sebe i one do kojih Vam je stalo

Prema podacima Društva Srbije za borbu protiv raka, Srbija je prva u Evropi po smrtnosti od raka. Kako bi pomogla pacijentima da lakše prebrode ovaj period, Kompanija „Dunav osiguranje“ nudi polisu Dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja za slučaj oboljevanja od rakaCancer Protection, koja će zaštiti teško stečenu ušteđevinu i prihode u ovakvim stresnim situacijama.

Cancer Protection podrazumeva isplatu ugovorene sume ili njenog dela, ukoliko se osiguraniku u toku trajanja osiguranja postavi prva dijagnoza raka. Osigurana suma može biti od 500.000 dinara do 5.000.000 dinara. Na primer, lice od 25 godina starosti bi na ugovorenu sumu od 5.000.000 dinara trebalo da izdvoji manje od 500 dinara mesečno.

Dodatna prednost polise Cancer Protection je i mogućnost pribavljanja Drugog lekarskog mišljenja. Na ovaj način možete, u saradnji sa kompanijom MediGuide, da dobijete preporučeni način lečenja u slučaju postavljene dijagnoze raka, što nas može umiriti u trenucima neizvesnosti.

Osigurajte sebe i one do kojih Vam je stalo i nemojte prepuštati stvari slučaju.

Sve potrebne informacije možete dopiti besplatnim pozivom Kontakt centra Kompanije „Dunav osiguranje“ na broj 0800 386 286 ili na sajtu www.dunav.com

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.