Odbrana 1574 potpisa

      5 коментара на Odbrana 1574 potpisa

Prva prilika da odbranimo naše potpise i naše pravo da budemo pitani kako će se trošiti naš novac: javna rasprava o nacrtu budžeta za 2019. danas od 18 sati u sali Skupštine grada, navodi Lokalni front u svom Saopštenju za javnost.

„Nacrt  predviđa da se u novoj godini na smanjenje zagađenja vazduha potroši samo 1,37 % planiranog budžeta grada. „Lokalni front Va“ tvrdi da to nije dovoljno, posebno stoga što za devet meseci ove godine nije potrošen ni jedan jedini dinar! Nismo sigurni ni da će predložene mere ozbiljno doprineti smanjenju zagađenja, a dokaze za to ponudićemo na javnoj raspravi!

Pogledajte nacrt na zvaničnoj internet prezentaciji Grada, na odrednici Dokumenti/Budžet.  Posebnu pažnju obratite na Program 6-Zaštita životne sredine. I dođite u 18 sati u Skupštinu grada.

Da o vazduhu koji udišemo i novcu koji trošimo razgovaramo otvoreno, licem u lice…

Lokalni front“

5 comments on “Odbrana 1574 potpisa

 1. Glisa

  Aerozagadjenje je decenijski problem u gradu. Ne razumem sta vi ocete? Grad ce uraditi sve što je potrebno da se resi pitanje aerozagadjenja.

  Reply
 2. Princeza

  Koristite decenijski problem zagadjenja grada u svoje politicke svrhe i ,,branite potpise“ koji nisu potpisi sa kandidaturu, jer niste mogli ni 30 da skupite za zbore za MZ, a vec ,,svojatate“ i prisvajate potpise gradjana.

  Reply
 3. Ana

  Naravno da c’è sve biti preduzeto da se resi ovaj vise deceniski problem , mozda manji budzet ali c’è se resavati i na Drzavnom nivou , je ovo je iznenadno iskrsli problem koji se resava posle vise decenija ,problem koji ima vecina gradova , a u mnogome zavisi i od nas gradjana

  Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.