Klizalište od 29. decembra

U toku današnjeg dana biće poznato koja firma će u Valjevu pružiti uslugu klizališta. Javnom nabavkom je predvidjeno da klizalište u Valjevu počne sa radom 29. decembra.

Grad Valjevo raspisao je javnu nabavku za uslugu postavljanja klizališta, a  kojom je predvidjeno da klizalište u gradu bude postavljeno do 29.decembra kada će i početi sa radom. Shodno raspisanoj javnoj nabavci klizalište će u Valjevu raditi do 18. februara 2019. godine. Ponuđač je u obavezi da obezbedi konstantan kvalitet leda u rasponu temperature a najviše do 10 C˚, obezbedi svakodnevno korišćenje klizališta u periodu od 09,00 do 23,00 časa, obazbedi i iznajmljuje minimum 100 pari klizaljki u ispravnom stanju, obezbedi i organizuje pružanje hitne medicinske pomoći u slučaju eventualnog povređivanja korisnika klizališta.

Nabavkom se traži da ponudjač  obezbedi da cena pojedinačne ulaznice za korišćenje klizališta u ugovorenom periodu ne može iznositi više od 150,00 dinara za 90 minuta efektivnog klizanja, obezbedi da cena ulaznice za organizovane posete (najmanje petnaest osoba) u ugovorenom periodu ne iznosi više od 75,00 dinara za 90 minuta efektivnog klizanja.

U ovom tenderu kao I prethodnih godina se navodi da je ponudjač obavezan da obezbedi Naručiocu besplatno korišćenje klizališta za vreme trajanja ugovora za realizaciju kulturno- zabavnog programa i to minimum četiri puta u trajanju od po dva sata I obezbedi Naručiocu besplatno korišćenje klizališta za vreme trajanja ugovora i to minimum osam puta po principu „Happy hour“-a. Prethodnih godina iako se ova klauzula I obaveza nalazila u ugovorima nije poznato da je ikakav program uopšte realizovan od strane naručioca niti da je Happy hour takodje realizovan. Ukoliko se nešto od toga I realizovalo javnost nije bila obaveštena ,a sama mogućnost nije bila promovisana.

U Srbiji inače nema mnogo firmi koje se bave ovim poslom , a prošle godine pružalac ove usluge bilo je preduzeće Gemtehnik.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.