Europromovi Dani domaćeg sa „Pionirom“ i „Soko Štarkom“

imageTokom decembra u svim objektima Europroma biće nastavljena akcija Dani domaćeg. Ovog meseca na akcijskim sniženjima svoju robu predstaviće dva domaća proizvodjača „Pionir“ i „Soko Štark“.

Dve kompanije koje su pun vek prisutne na tržištu Srbije imaće svoje akcijske cene na odredjene proizvode u decembru u Europromu. „ Generalno nailazimo na zbunjujuće reakcije naših kupaca koji kažu da više nisu sigurni koji je proizvod domaći jer su mnoge firme kupili stranci. Kada je u pitanju vlasništvu to nije odlučujući faktor. Treba znati da je domaći proizvod onaj proizvod koji je proizveden u našoj zemlji , koristeći resurse sa našeg prostora i ljudi koji su učestvovali u stvaranju tog proizvoda su naši ljudi. Kada govorimo Domaće , volimo da kažemo: „Proizvedeno u Srbiji – Kupujmo domaće“. Ideja ovih dana jeste vid ozdravljenja naše domaće privrede . Srž kampanje je da vratimo poverenje u domaće proizvode“, rekla je Bojana Perić PR menadžer preduzeća Europrom.
Ona navodi da nije baš sve kavlitetno što se proizvede u Srbiji , ali napominje da u Srbiji itekako ima dobrih domaćih proizvoda. Reakcije gradjana na kampanju Dani domaćeg su pozitivne , a Perićeva navodi da je zadatak domaćeg proizvodjača i domaćeg trgovca da potrošaču obezbedi dobar proizvod po pristupačnoj ceni, a konačna odluka jestte na kupcu. „Ovo je jedna bitka svih nas i u njoj moramo svi učestvovati , ako želimo da se stvari pomere i promene. Ovo je proces koji se uči. Pogledajmo skandinavske zemlje gde je podrazumevajuće da se kupuju domaći proizvodi bez obzira na cenu . Mi nismo zemlja gde cena nije faktor, ali ako je cena pristupačna , a proizvod kvalitetan onda domaći proizvod mora biti na prvom mestu“, rekla je Perićeva.
Radojka Ilić brend bilder kompanije „Soko Štark“ izrazila je posebno zadovoljstvo što će proizvodi ove kompanije biti upravo u centru pažnje u decembru u Europromu. „Ovakve zajedničke akcije dovode do toga da se podiže prodaja domaćih proizvoda , ali i svest potrošača o domaćim proizvodima. Stiče se lojalnost i raste vrednost samih kompanija . Mi postojimo sto godina i sve vreme ulažemo u proizvodne procese . Danas imamo preko 200 proizvoda i 1300 zaposlenih. Naš brend „Smoki“, „Najlepše želje „ i „Bananica“ su medju prvim brednovima u Srbiji. I ceo decembar u Europromu će biti u znaku super cena, a za decu smo organizovali nagradnu igru pa će sva deca koja budu poslala slku na fejsbuk stranicu Europroma sa nekim od naših proizvoda, tačnije njih dvadeset, biti nagradjeni slatko slanim paketima“, rekla je Ilić.
Ona je posebno skrenula pažnju na „Čokoladne kašičice“ i „Smoki mini“, a 22. decembra u Europromu će biti organizovana degustacija upravo ova dva pomenuta proizvoda.
Druga kompanija koja će u decembru u Europromovim prodavnicima imati specijalne cene jeste kompanija „Pionir“. Luka Dimić brend menadžer ove kompanije podsetio je takodje na stogodišnju tradiciju proizvoda „Pionir“ . „Iako smo regionalni brend uvek se rado odazivamo na domaće inicijative naših partnera naročito kada je inicijativa ovako dobra kao što su „Dani domaćeg“. Pionir i Europrom su ovoga puta priredili i nešto posebno. Ne samo što će potrošači naše proizvode moći da kupe po pristupačnim cenama u decembru već će biti u prilici da učestvuju u nagradnoj igri pod nazivom „Pionir te vodi na zimovanje“. Ova nagradna igra traje do 19. decembra , a kupovinom Pionirovih proizvoda medju kojima je i naš Paket sreće potrošači stiču pravo da učestvuju i osvoje vredne nagrade. Glavna nagrada je zimovanje u hotelu Tornik na Zlativboru, tu su proizvodi Alfa plama i brojne slatke nagrade. Bilo bi zaista divno kada bi neko baš iz ovih krajeva bio medju prvih deset dobitnika nagrada“, rekao je Dimić.
S.V.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.