Ljubomora okidač za zločin u Crvenoj Jabuci?

imageSvedoka zločina u selu Crvena Jabuka kod Uba, gde je u ponedeljak popodne Vlada Pavlović (61) ubio suprugu Tamaru (41) a potom izvršio samoubistvo, nema. Međutim, nezvanična saznanja iz izvora bliskih istrazi govore da je uzrok porodične tragedije najverovatnije ljubomora.

Pavlovići su, inače, živeli u Ubu a seosko domaćinstvo u Crvenoj Jabuci kupili su pre nekoliko meseci i počeli da ga obnavljaju. Po izjavama komšija, koji ih nisu lično poznavali, Vlada je stalno radio na sređivanju kuće, pomoćnih prostorija i dvorišta, a u poslu mu je pomagala i supruga, koja je inače zaposlena u „Trliću“.
Do zločina je došlo upravo na pragu njihovog novog doma, gde je Vlada sa više uboda kuhinjskim nožem u grudi i vrat usmrtio 20 godina mlađu suprugu. Nakon ubistva, pozvao je ubsku policiju i obavestio je šta je učinio, a zatim se popeo na sprat kuće i obesio vešanjem o tavanski prozor. Svedoka zločina nije bilo.
Po priči Ubljana koji su poznavali njihove porodične prilike, supružnici su se u poslednje vreme svađali, a povod je bila Vladina ljubomora, jer je navodno sumnjao da je Tamara u vezi sa 15 godina mlađim kolegom iz firme u kojoj je radila i koji ju je često nakon posla dovozio kući. Tako je, po saznanjima istrage, bilo i dan pre tragičnog događaja, ali se ne zna da li je to bio i neposredan povod da Pavlović usmrti ženu s kojom ima dva sina od 19 i 17 godina.
Policiji, inače, ranije nisu prijavljivani slučajevi porodičnog nasilja u ovoj porodici.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.