Gorenje lansiralo premijum kućne aparate na tržište Kine

imageKompanija Gorenje, koja je nedavno postala deo kineske Hisense Group, lansirala je u ponedeljak, 5. novembra, svoje premijum kućne aparate na tržište Kine i time proširila svoj međunarodni portfolio na više od 90 zemalja širom sveta.

Samo par meseci nakon što je postala deo Hisense Group, kompanija Gorenje ušla je na kinesko tržište bele tehnike sa svojim inovativnim, tehnološki naprednim kućnim aparatima, koji pored vrhunskog dizajna, nude funkcionalnost i uštedu energije.
Tokom jučerašnje prezentacije u Pekingu, kupcima, distributerima i medijima predstavljen je širok asortiman uređaja koji će biti dostupni u odabranim maloprodajama u Kini, dok će se dodatni dobavljači uključiti do kraja ove godine. Gorenje planira da svi uređaji budu u potpunosti dostupni na većini prodajnih mesta u prvom tromesečju 2019. godine.
U skladu sa svojim sloganom Life Simplified, Gorenje je prepoznato kao lider u funkcionalnosti, inovativnosti i dizajnu – kompanija koja svojim kupcima nudi rešenja za pojednostavljen i kvalitetan život i neko ko diktira trendove u našoj industriji odličnim, prepoznatljivim i funkcionalnim dizajnom kojim se izdvajamo od konkurencije. Sigurni smo da će ovo biti slučaj i u Kini, istakao je Predsednik Upravnog odbora Gorenje Grupe, Franjo Bobinac, i dodao da je ulazak na tržište Kine velika prilika za dalji rast i globalno jačanje kompanije.
Kinesko tržište jeste zahtevno, ali kao deo Hisense Group, mi smo spremni za ovaj izazov i zadovoljstvo nam je da ponudimo naše inovativne proizvode vrhunskog kvaliteta i kupcima u Kini, zaključio je Bobinac.
Inovativna rešenja i vrhunski dizajn kompanije Gorenje za kvalitetan i pojednostavljen život
Identitet i tradicija Gorenje brenda temelje se na inovativnom načinu razmišljanja i pretvaranju visoke tehnologije u fleksibilna rešenja pristupačna korisnicima.
Gorenje je prvi proizvođač u svetu koji je uveo elektronsku kontrolu kućnih aparata na dodir, a diktiralo je i trendove u korišćenju staklenih i TFT monitora, kao i trend kućnih aparata u bojama koji su danas globalno popularni.
Gorenje je otišlo korak dalje i u svojoj jedinstvenosti u dizajnu, ostvarujući saradnju sa svetski poznatim dizajnerskim imenima poput Pininfarine, Karim Rašida, Ora ïto-a, Filipa Starka, što je posebno uspešna tradicija koju kompanija neguje već skoro dve decenije. U prilog tome, govore i brojna međunarodna priznanja za dizajn i inovativnost koja ovu kompaniju svrstavaju među vodeće proizvođače kućnih aparata.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.