SNS: Pobeda za rodjendan

imageNakon jučerašnjih izbora za Mesne zajednice Saopštenje o ostvarenoj pobedi izdala je Srpska napredna stranka. Saopštenje prenosimo u celosti:

“Tri sedmice nakon izbora za Skupštine seoskih mesnih zajednica na teritoriji Grada Valjeva, danas su  kandidati  koje je podržala Srpska napredna stranka , odneli ubedljivu pobedu i na izborima za Skupštinu u svih 15 gradskih mesnih zajednica.
Koordinator za Kolubarsko-mačvanski okrug, Branislav Malović, zadovoljan postignutim uspehom , naglašava da  ovi rezultati, zapravo, jesu odgovor građana   na izuzetan  rad lokalne samouprave na čelu sa gradonačelnikom, dr Slobodanom Gvozdenovićem  koja jednako vodi brigu kako o seoskom , tako i gradskom području na teritoriji Grada Valjeva.
Valjevci su danas još jednom potvrdili koliko veruju svom predsedniku, Aleksandru Vučiću, koji je na čelu Srpske napredne stranke, najjače stranke u Srbiji.
Značaj ove pobede jeste još veći  jer je doneta upravo na dan proslave desetogodišnjice od osnivanja SNS, koji se danas slavi u Kraljevu.”

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.