Mitrović: Prazna obećanja za Mesnu zajednicu Gradac

imagePrilikom izrade budžeta na javnoj raspravi meštani MZ Gradac dobili su obećanja vezana za izgradnju pojedinih objekata u ovoj Mesnoj zajednici. Rafailo Mitrović, nezavisni odbornik kaže da nije uradjeno ništa od onog što je obećano.

Obećanja za MZ Gradac pored činjenice da I sami meštani vide da ništa nije uradjeno sada u potpunosti poništava druga izmena plana komunallne izgradnje. “Obećano je uredjenje Suvoborske ulice, gradnja biciklističke staze I slično. Kao stanovnik te MZ moram da kažem da smo bili jako zadovoljni kada smo čuli da će to biti uradjeno. Medjutim gledajući izveštaj o izvršenju budžeta I ovu izmenu plana komunalne gradnje I činjenicu da je sada oktobar mesec vidimo da od ttog posla nema ništa”, rekao je Rafailović na konferenciji za novinare.
Kako navodi novac se očito troši na druge stvari , reprezentacije u velikoj meri, mnogo novca odlazi na razne manifestacije. “ Vidimo da se n ate stvari troši novac dok takodje vidimo da na komunalnu izgradnju , poljoprivredu , zaštitu životne sredine , možemo da zaključimo da će ova godina proteći bez nekih velikih nvesticija . Sve se svodi na prazne price I prazne reči”, navodi Rafailović.
Po njegovim rečima u MZ Gradac postoji dosta velikih problema. “Imamo urušen spomen dom Milovana Glišića, veliki broj ulica koje su u katastrofalnom stanju , imamo neosvetljenih ulica kuda prolaze deca u školu. Imamo na reci Kolubari pešaki most koji je 2014. Godine srušila poplava. To je most koji je imao izuzetan značaj za taj deo grada. S jedne strane je spajao Kolubaru 2 I Krušik I drugi deo grada Gradac. Ljudi su sada prinudjeni da pešače po pet šest kilometara. Sve ovo ukazuje na prazna obećanja koja ova vlast već više godina u Valjevu daje”, zaključio je Mitrović.
S.V.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.