KK Zvezda na prvenstvu u Čačku

imageU Čačku, je održano školsko karate prvenstvo regiona u katama i borbama za osnovne i srednje škole, na kojem je nastupilo 550 takmičara iz 168 osnovnih i srednjih škola, gde su dva takmičara karate kluba Zvezda isped svojih škola uzeli učešće u disciplini kate pojedinačno i tako započeli novu takmičarsku 2018/19 godinu.

Uroš Milašinović koji je nastupao ispred "Prve osnovne škole" u grupi III (V i VI razred) nakon 5 kola, osvojio je zlatnu medalju i tako se direktno plasirao na školsko prvenstvo Srbije.
Dorotea Radovanović koja je nastupala za "OŠ Milovan Glišić" u repasažu za bronzanu medalju na neobjašnjiv način sa rezultatom 2:1 izgubila je od svoje rivalke iz grupe IV (VII i VIII razred) i tako stekla IV mesto, što je dovoljno za plasman za učešće na školsko prvenstvo Srbije.
Ova takmičarska sezona biće teška za Zvezdu zbog nedostatka finansijskih sredstava i nemogućnosti da se ispuni planirani program rada, istakao je prvi trener kluba Duško Sopčić. Sa trenerskim timom u sastavu Marine Goloskoković i Sašom Urošević, Duško Sopčić kaže da se nada da će uz pomoć roditelja kao glavnih donatora kluba, dati sve od sebe da se ispoštuju učešća bar na regionalna i nacionalna prvenstva. Odustaće se od planiranih priprema kao i mnogobrojnih klubskih pa i nekih međunarodnih takmičenja koja su u sistemu takmičenja veoma značajna za ulazak u formu i sticanje kako najviših tako i vrhunskih sportskih rezultata.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.