Borci na komemoraciji

imagePovodom sahrane državnog sekretara za boračka pitanja Negovna Stankovića I komemorativnog skupa kome su prisustvvali predstavnici Udruženja boraca iz Valjeva , isto Udruženje izdalo je saopštenje za javnost:

“Dana 10.10.2018 godine održan je komemorativni skup u Domu vojske i sahranjen je upokojeni Državni sekretar za boračka pitanja Negovan Stanković.
Govorili su Ministar Gospodin Zoran Đorđević i predsednik SPSa i Ministar spoljnih poslova Gospodin Ivica Dačić.
Grad Valjevo i udruženje boraca Valjevo predstavljala je delegacija: Gojko Arsenović, Dejan Golubović, Slobodan Vojisavljević, Goran Kolarić i predsednik Ubr Bradić Ljubomir i položeno je cveće sa posvetom Grada Valjeva i udruženja boraca u ime svih građana i boračke populacije!
Posle komemorativnog skupa održao se i razgovor sa Ministrom Ivicom Dačićem i Ministrom Zoranom Đorđevićem na sećanja rada pokojnog Negovana Stankovića i dogovor da se nastavi trasirani put boračkih prava koje je započeo pok. Negovan da realizuje!

image Kako reče Ministar Zoran Đorđević ,,dela, rad i Negovan se moraju pamtiti i na njih se moramo stalno sećati ali život nesme da stane to nam je svima sudbina"!

Doneta je odluka da se slika pokojnog Državnog sekretara Negovana Stankovića postavi u Spomen sobu na zidu zaslužnih, pomažućih i počasnih pokojnih saboraca i velikih prijatelja udruženja boraca gde je slika dr Zorana Pantića neuropsihijatra, ratnog vojnog invalida komandanta Gvozdenog puka Dragana Koprivice iz Prokuplja, našeg Radomira Rođe Milivojević i Nebojše Milenković Praporka iz Vlasotinca koji iseče prst na štrajku boraca u Valjevu.
Neka im je večna slava i hvala!

Predsednik,
Bradić Ljubomir”

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.