„Borba za život“

imagePrva humanitarna revija borilačkih sportova "Borba za život" održana je u nedelju u Hali sportova, uz prisustvo velikog broja gledalaca, a zahvaljujući humanosti Valjevaca prikupljeno je 50.000 dinara, koji će biti iskorišćeni za opremanje bolnice.

U izuzetno bogatom programu nastupio je veliki broj valjevskih boraca, bokseri Metalca, rvači Mladosti, karatisti klubova "014", "Zvezda", "Zanšin" i Šogun", kao i učenici profesora Jugoslava Janevskog (džudo) i prof. dr Srđana Milosavljevića (aikido). Od gostujućih klubova nastupili su rvači beogradskog Partizana, ekipnog prvaka Evrope iz 2009. godine, i bokseri lazarevačkog kluba "Grejtest".
U ekipnom rvačkom meču Partizan je pobedio Mladost sa 3:2, a kod domaćina pobede su ostvarili Strahinja Đermanović i Ilija Lazarević, a nastupili su još i Bojan Đurđević, Saša Nedeljković i Uroš Radoičić. Od valjevskih boksera u revijalnim pojedinačnim mečevima nastupili su Ivan Perišić, Nemanja Tadić, Đorđe Jerinić, Nemanja Malešević i Nemanja Petrović.
Po rečima organizatora, revija je u potpunosti uspela, a u planu je da "Borba za život" postane tradicionalna manifestacija, u cilju promocije humanosti, sporta i zdravog načina života, koja će se održavati nekoliko puta godišnje.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.