Silovao majku

      Нема коментара на Silovao majku

imagePolicija je uhapsila Gorana Tanaskovića (29) zbog sumnje da je u više navrata silovao I tukao majku Vesnu(50). Komšije u Vračeviću tvrde da je Goran u piću bio nasilan.

Kako se saznaje Goran Tanasković je majku Vesnu napastvovao u kući u Vračeviću u kojoj je živeo sam jer se iz pomenute kuće najpre iselio otac Mileta koji je kasnije sa sobom poveo I suprugu Vesnu.Po rečima komšija Vesna je povremeno obilazila sina.” Goran nije radio nigde, a znao je da kad popije bude ratoboran i nezgodan za sve u okolini. Zato je i njegov rođeni otac otišao od kuće i odveo suprugu sa sobom ali je ona, eto, dolazila kod sina. Srećom pa se Miletina i Vesnina ćerka udala u Valjevo, ima svoju porodicu, a kod nje se nalazi i njihov mlađi sin koji je pošao u srednju školu”, pričaju žitelji Vračevića.

Po njihovim rečima najveći problem je u tome što su I majka I sin mentalno zaostali. “Problem je u tome što su i majka i sin, najblaže rečeno, blago mentalno zaostali. Vesna je dobrodušna, ali je jako prosta, slabo razume i snalazi se, tako da mnogi i njene ranije priče da je sin tuče i napada nisu uvek uzimali zdravo za gotovo. S druge strane, ni Goran nije ni školovan ni otresit, a kada popije postajao je nesnosan i po porodicu i po komšiluk. Svaki dinar koji bi zaradio nadnicom je iste večeri trošio na alkohol, skupljao bi u kući društvo, oni bi pijani napravili haos, pa je kad se otrezni zvao majku da dođe da pospremi, da mu da da jede, a onda bi se ona posle žalila da je maltretira. Stalno smo joj govorili da ne odlazi od Milete, kada se i on sam sklonio od sina”, kažu komšije.
Kuća u kojoj žive Mileta i Vesna, inače, bila je zaključana. Po našim saznanjima, upravo je Mileta policiji prijavio Gorana, a onda je njegova majka lajkovačkoj policiji dala iskaz u kojem je ispričala da ju je sin u periodu od decembra do februara, kada je odlazila kod njega, u tri navrata pijan silovao i tukao. Tanasković je odmah nakon prijave slučaja sproveden višem tužilaštvu u Valjevu i određen mu je pritvor do 30 dana. Njegova majka odvedena je i na ginekološke preglede, koji bi trebalo da potvrde navode o silovanju. “Ima indicija da je to i učinio, s obzirom da protiv njega postoji prijava iz 2012. godine, koju je podnela njegova rođena strina koju je takođe odveo u kuću, zaključao vrata a onda joj tražio seksualni odnos. Starica koja je u 70-tim godinama svog života, međutim, uspela je da izađe iz kuće, a on je nije napastvovao jer je bio trešten pijan”, navodi izvor blizak istrazi. Da je ponašanje Gorana Tanaskovića problematično pokazuje činjenica da se u njegovom dosijeu nalaze prijave I za nekoliko kradja.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.