Cele nedelje sneg

      Нема коментара на Cele nedelje sneg

imageU Srbiji u ponedeljak pravo zimsko vreme. Biće oblačno sa snegom i vrlo hladno, a lokalno će biti i obilnijih padavina. U košavskom području duvaće umerena do jaka hladna košava, koja će dodatno pojačavati osećaj hladnoće, dok će u većem delu Vojvodine duvati umeren severni i severoistočni vetar. Maksimalna temperatura od -10°C na krajnjem istoku pa do -2°C na krajnjem severu zemlje.

U utorak će takođe biti povremenih, slabijih snežnih padavina, pre svega u prvom delu dana. Vetar slab, severnih pravaca. Maksimalna temperatura od -8°C na krajnjem istoku pa do -1°C na krajnjem jugoistoku zemlje.
U sredu se zadržava oblačno vreme, uz povremeno provejavanje slabog snega, pre svega u centralnim i južnim predelima. Duvaće slab zapadni i severozapadni vetar. Maksimalna temperatura od -7°C pa do -4°C.

U četvrtak jutro veoma hladno sa mrazom, ali već od prepodneva sledi novo naoblačenje sa zapada. Vetar će biti u skretanju na jugoistočni, a temperatura će biti u postepenom porastu. Maksimalna temperatura od -4°C na krajnjem severu i istoku pa do 1°C na jugu zemlje.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.