Klizalište u Valjevu do 1. februara 2018.god

imageI ove zime svi oni koji su vičniji klizaljkama mogu uživati u zimskim čarolijama na klizalištu koje će u našem gradu biti postavljeno do 1. februara 2018. godine. Klizalište će instalirati preduzeće „Gemtehnik” doo Beograd za 750 000 dinara.

Shodno navedenom u javnoj nabavci već ovih dana bi trebalo da počne montaža klizališta u Valjevu, a ove godine o klizalištu će se starati firma „Gemtehnik” doo Beograd koja je bila povoljniji ponudjač na tenderu sa ponudom od 750 000 dinara . Grad je inače na ovoj poziciji klizališta prvobitno predvideo iznos od 1,2 miliona dinara.
Kako se navodi u Ugovoru klizalište će u Valjevu raditi do 1.februara 2018. godine svakog dana u periodu od 9 do 23h .Ukoliko nemate klizaljke ugovor obavezuje izabranu firmu da mora imati 100 pari klizaljki na raspolaganju za korisnike, a istovremeno i na organizaciju i pružanje prve pomoći povredjenom ukoliko do toga i dodje.
Iako još uvek nije saopštena konačna cena karte ona neće moći da bude veća od 150 dinara za 90 minuta aktivnog klizanja.Cena karte za organizovane posete, najmanje pet osoba, ne može biti veća od 75 dinara za 90 minuta aktivnog klizanja.
„Gemtehnik” biće u obavezi da gradu omogući korišćenje klizališta za vreme trajanja ugovora za realizaciju kulturno- zabavnog programa i to minimum četiri puta u trajanju od po dva sata, ali i besplatno korišćenje klizališta za vreme trajanja ugovora i to minimum osam puta po principu „Happy hour“-a. Kako predvidja ugovor grad tek treba da dostavi izvodjaču rasporede za „Happy hour“.
Nivelaciju terena, obezbeđivanje objekta za smeštanje klizaljki i prateće opreme, rasveta, troškove struje i vode snosi Naručilac odnosno Grad Valjevo.
„Gemtehnik“ doo Beograd i prošle zime bilo je izabrano preduzeće za postavljanje i održavanje klizališta. Iako je prošle godine bilo najavljeno da će neki termini biti besplatni za pojedine kategorije gradjana to se nije dogodilo, a ako se ove godine ugovor bude poštovao jasno je da je grad predvideo mogućnost povlašćenih termina što za poziciju zabavnog programa što korišćenje tzv Srećnog sata moguće je da takva usluga bude realizovana.

S.V.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.