Demokrate traže izbore

imageValjevske demokrate predlažu nove izbore na lokalu u vreme beogradskih izbora. Brojne afere dovele do urušavanja sistema, a doček Nove godine na Divčibarama pokazuje da se vlast otudjila od gradjana.

„Najbolji potez vlasti je da podnese ostavku i raspiše nove izbore jer već šest godina govore o nekim investitorima i zapošljavanju, a nijedan investitor nije već šest godina došao. Ni domaćeg investitora nema, nema republičke kapitalne investicije, nema ni gradske kapitallne investicije . Šest gradova je odabrano za stanove za policiju i vojsku, ali nema Valjeva. Valjeva nema nigde. Svaki dan neke nove afere. Usled tih afera sistem ne funkcioniše. Možemo da zamislimo samo kroz šta prolaze oni koji rade javne nabavke. Isto je i sa javnim preduzećima“, rekao je Slobodan Pavlović predsednik GO DS-a.

image Koliko se ova vlast otudjila od naroda, po mišljenju DS-a , dokaz je doček Nove godine na Divčibarama. „Uvek je vlast za one gradjane koji ne mogu da plate negde organizovani doček organizovala doček na trgovima u samom gradu. I sasvim je logično da taj javni doček bude baš za gradjane koji nemaju mnogo novca i da mogu pešice doći, prošetati, otići. Za odlazak na Divčibare treba Vam prevoz i to nije za taj sloj ljudi. Oni koji odu mogu sebi da plate i smeštaj i njima je svejedno gde će biti. Ponovo se kupuje novogodišnja rasveta , a ima mnogo toga što bi trebalo finansirati. Kad tako funkcionišete nema boljitka. Zato predlažemo nove izbore u vreme beogradskih. Narod je preplašen , ali nezadoovoljstvo postoji i to je naš predlog. Novi izbori i da se ova vlast povuče“, zaključio je Pavlović.

S.V.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.