CenTriR: Javna rasprava o medijskim temama koje će biti finansiranje iz budžeta grada Valjeva

imageCentar za ravnomerni regionalni razvoj – CenTriR poziva građanke i građane Valjeva na javnu raspravu o prikupljenim predlozima lokalnih medijskih tema od javnog interesa koje treba da budu sufinansirane sredstvima gradskog budžeta u naredne dve godine 2018-2019.

Javna rasprava biće održana u četvrtak, 21. decembra 2017. godine u Skupštinskoj sali Gradske uprave Valjevo sa početkom u 13 časova.
U okviru projekta „Informisan građanin=aktivan građanin“, koji CenTriR sprovodi u Valjevu, u toku je sprovođenje javnih konsultacija sa zainteresovanim stranama sa ciljem definisanja lokalnih medijskih tema koje su od najvećeg značaja za građane Valjeva i koje bi kroz medijske konkurse trebalo da budu sufinansirane iz gradskog budžeta.

Do sada su predlozi o ovim temama sakupljani na različite načine: na fokus grupama sa predstavnicima javnog, civilnog i privatnog sektora, kao i kroz on-line i terensko anketiranje građana.
Javna rasprava će biti prilika da se široj javnosti predstave sumirani rezultati, odnosno predlozi medijskih tema koji su do sada prikupljeni i da se o njima prodiskutuje, kao i da se sakupe dodatni komentari i predlozi građana.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.