Borci uredjuju dve sobe u Opštoj bolnici

imageUdruženje boraca rata od 1990 godine grada Valjeva je uvek svojim radom delovalo kao primer pravdanja svog postojanja, radа, humanosti.

Zahvaljujući ministarstvu za boračka pitanja, ministru Zoranu Ðorđeviću i državnom sekretaru Negovanu Stankoviću i lokalnoj samoupravi-gradu Valjevu, gradonačelniku dr. Slobodanu Gvozdenoviću i zameniku mr. Draganu Jeremiću koji su prepoznali naš rad mi smo spoznali da treba da uradimo još jednu humanu akciju u 2017 gidini i zato smo doneli odluku da besplatno pomognemo u sređivanju dve bolesničke sobe u Opštoj bolnici Valjevo odeljenju Kardiologije u kojoj ovaj put učestvuje 15 članova udrženja boraca.
Želimo da takvim odnosom i primerom podstaknemo i druge institucije, organizacije i pojedince da pomognemo svuda i na svakom mestu a posebno krajnim korisnicima građanima a u našem slučaju borcima, ratnim vojnim invalidima, civilnim invalidima rata, mirnodopskim ratnim vojnim invalidima, porodicama palih boraca i svim našim članovima.
Mi gajimo dobru dugogodišnju saradnju sa Opštom bolnicom Valjevo i zaposlenima a posebno sa lekarima, medeicinskim tehničarima, svim zaposlenim na Kardiologiji, doktorom mr.dr Dušanom Ružičićem i načelnicom mr.sci.med.dr. Marijiom Krstivojevic, int-kardiologu.
Želimo da ovaj mali doprinos potvrdi naše postojanje da smo uvek bili za poboljšanje položaja naših članova i uz svoj narod.
Nadamo se da smo bar malo poboljšali boravak lečenja svih bolesnika i uslove u kojima rade naši vrhunski humanisti lekari sa Kardiologije u Valjevu.
Ovo mora da bude i primer da se manemo politike i kritika i da svi pomognemo na svakom mestu a posebno ovakvoj ustanovi gde se svakodnevno spasava mnogo života naših građana i naših članova udruženja neverovatnim stručnim radom i humanim odnosom Lekara i svog osoblja Kardiologije odeljenja Opšte bolnice Valjevo.

Udruženje je pozvano od strane ministarstva za boračka pitanja i Vlade Republike Srbije na novogodišnji koktel i druženje u kojima će učestvovati i mnogobrojna boračka udruženja iz Srbije i nama je čast da predstavljamo grad Valjevo i Kolubarski okrug i saopštimo naše rezultate rada i da proširimo saradnju sa ostalim srodnim udruženjima.delegaciju Udruženja će predstavljati predsednik Bradić Ljubomir, Nikola Milanovic član io iz Valjeva, Slobodan Vojisavljević član io iz Gole Glave i predsesnik Gvozdenog puka za Osečinu i Pecku i član Ubr Valjevo Branko Mišić.

Predsednik,
Ubr Valjevo i
Generalni sekretar
Gvozdenog Puka Srbije
Bradić Ljubomir

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.