Posle šenlučenja uhapšen svat?

imagePosle šenlučenja i bega od policijske kontrole na Poparskom putu, najmanje jedan učesnik svadbe, najverovatnije barjaktar, je uhapšen, saznaje nezvanično Vamedia.

Do nesvakidašnjeg hapšenja došlo je u naselju Popare, na putu koji od Valjeva vodi ka manastiru Lelić, a policija je, kako nezvanično saznajemo, lisice na ruke stavila najmanje jednom učesniku svadbarske kolone koji je prethodno izbegao policijsku kontrolu, pokušao beg svojim automobilom i čak, kako tvrde svedoci, u jednom trenutku iz pištolja pucao kroz prozor!
„Čuli smo automobilske sirene, što vikendom nije čudno jer putem prolaze kolone svatova koje idu ili se vraćaju sa venčanja u manastiru Lelić i tradicionalno trube. Međutim, u jednom trenutku su se čule i policijske sirene, pa smo izašli na ulicu da vidimo šta se dešava. Pripadnici polcije su takoreći na raskrsnici Poparskog puta i ulice koja vodi ka Bairu, zaustavili nekoliko svadbarski okićenih vozila koja su došla iz pravca Lelića, kada je jedno od vozila, džip iz kojeg je virio barjak, odbio da se zaustavi, skrenuo pored policije i krenuo dalje, prema spomeniku na Vidraku. U tom trenutku smo čuli i pucanj, pojedine komšije tvrde da su videli ruku sa pištoljem upravo iz tog dipa, ali ne znamo da li je hitac ispaljen u vazduh ili u pravcu policije“, pričaju pojedini meštani Popara.
Kako kažu, u poteru za beguncem dala su se dva policijska vozila koja su ga sustigla par stotina metara dalje ispod spomen-parka na brdu Vidrak. Pretpostavlja se, s obzirom da još uvek nema zvanične potvrde, da je svat koji je šenlučio tada i uhapšen.
Kako saznajemo, policija je kontrolu na putu Valjevo-Lelić u Poparama podnela upravo jer je stigla prijava da su ti svatovi, nakon obavljenog venčanja u manastiru, šenlučili pucajući iz vatrenog oružja.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.