Pobeda valjevskih rvača

imageNa Studentu je održan turnir Druge lige Srbije u rvanju, a publika je bila u prilici da vidi ukupno šest mečeva, među kojima i duel valjevske Mladosti i obrenovačkog TENT-a.

Valjevci su u pravoj sportskoj atmosferi pred punim tribinama savladali goste iz Obrenovca rezultatom 6:2, a pobede su ostvarili Viktor Lukić (-60kg), Saša Nedeljković ( -67kg), Ilija Lazarević (-76kg), Strahinja Đermanović (-87kg), Vuk lekić (97kg) i Marko Jovanović u kategoriji do 130 kilograma. Iako su Uroš Radoičić (-72kg) i Bojan Đurđević (-82kg) poraženi u svojim mečevima, prikazali su veliku borbenost i imali šansu za pobedu.
Bila je ovo prva pobeda valjevskih rvača, te se sada Mladost nalazi na sredini tabele, uz osiguran opstanak. U ostalim mečevima Kragujevac je pobedio Vitez sa 5:3, Ljubomir Ivanović Gedža-Fruškogorac 5:3, Fruškogorac-TENT 5:3, Kragujevac-Ljubomir Ivanović Gedža 7:1, Soko-Vitez 7-1. Narednog vikenda rvači Mladosti nastupaju na Prvenstvu Srbije u slobodnom stilu za sve uzraste u Čačku, a poslednji turnir Druge lige na program je 25. novembra u Somboru.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.