SDPS uručio donaciju Udruženju „Zagrljaj“

imageU četvrtak 19. 10. 2017. godine, Udruženje roditelja, dece, omladine i odraslih sa smetnjama u razvoju iz Valjeva, uselilo se u nove prostorije koje su adaptirane u „Кovačevom hanu“ u Valjevu. Tim povodom organizovana je prigodna svečanost kojoj su prisustvovali i predstavnici Gradskog odbora SDPS Valjeva. Ova svečana prilika iskorišćena da se Udruženju „Zagrljaj“ uruči 50 novih pantalona za decu i omladinu.

– Uvek rado podržavamo ovakve akcije. Nekada ljudi misle da u životu imaju problema i da su nesrećni ali nisu svesni da ima onih koji nažalost pate od ozbiljnih bolesti i kojima je zaista teško – istakla je Dragana Terzić, predsednica Gradskog odbora SDPS Valjevo.
– Drago mi je što smo u prilici da pomognemo ljudima a još smo srećniji što smo na današnji dan uručili ovu pomoć i imali priliku da upoznamo ove mlade ljude sa kojima smo se kratko i družili. Siguran sam da će ovakvih akcija biti i u narednom periodu. Prikupljamo sredstva za nabavku kolica koje želimo da uručimo 3. decembra, kada ćemo obeležiti Svetski dan osoba sa invaliditetom – poručio je Ivan Subotić, potpredsednik Gradskog odbora SDPS Valjevo i odbornik u gradskoj skupštini.
Poklon paket za decu primila je i zahvalila se Lepa Pirgić predsednica Udruženja „Zagrljaj“ i istakla:
– Mi u ljudima koji u našem gradu predstavljaju SDPS, najpre prepoznajemo prijatelje, koji su nam pomagali i ranije. I ono što je najvažnije veoma nam znači što u ovom gradu imamo mnogo prijatelja koji nas razumeju i žele da pomognu.
Dragana Terzić, predsednica Gradskog odbora SDPS Valjevo

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.