Saopštenje Udruženja boraca

imageUdruženje boraca rata od 1990. godine izdalo je saopštenje za javnost povodom "napada" Čedomira Jovanovića na kako kažu, Vojsku Srbije.

"Udruženje Gvozdeni puk Srbije i Savez udruženja boraca od 1990-1999 godine Republike Srbije osuđuje, ne prvi ,,napad" gospodina Čedomira Jovanovića na institucije i oslobodilačke ratove koje je vodila država Srbija u odbrani Srpskog naroda?!Ovaj put gosin Čeda se usudio da ,,napadne" Vojsku Srbije, ministra Aleksandra Vulina i srpske dokazane Generale!

,,Napad na Generale, vojsku Srbije i Ministra je napad na sve učesnike ratova"!
Mi ne želimo da se mešamo u politiku niti da branimo ministre ali gospodine Čedomire Jovanoviću bilo je dosta Vašeg pametovanja i osude svega u Srbiji!
,,Što ne osudiste zverski pokolj Srba i ostalih naroda koji žive u Srbiji koji se desi na sve strane naše zemlje za vreme prethodnih ratova.
To ste zaboravili ali niste zaboravili da napadate vojsku, naše dokazane patriote generale i ministra!
Hapsili ste ljude koji su dali zakletvu da će braniti svoj narod i svoju državu, isporučivali ih drugim zemljama da im sude a sve verovatno po nalogu Vaših mentora???
Zašto?
Ako Vam je bolje u stranim državama pošto tamo pijete skupocena vina i proslavljate sve i svašta, što ne idete i oslobodite nas Vašeg napada na sve nas učesnike rata!?
Gde Vam je kraj, recite nam da znamo dokle Vaš moral ide, zapitate li se nekada šta osuđujete i koga sve napadate i šta izmišljate???
Na kraju ko Vas više i sluša, ali nećemo mi više nikada dozvoliti da neko napada nas i sve ono dostojno, zašta su naši drugovi dali živote i zdravlje dok ste Vi živeli u blagostanju?!
Ovim ,,podmuklim" napadaom napadate sve nas i dosta je toga!
Mi tražimo od države Srbije da ispita da li Vi imate odgovornost za protiv zakonitu i protiv Ustavnu isporuku naših građana međunarodnom sudu i ako se utvrdi istina da se procesuira Vaš slučaj i ostalih učesnika i da stanete pred lice pravde!?
Živela Srbija!
Živeo general Lazarević!
Živela vojska Srbije!
Živeo Srpski narod i ostali narodi i narodnosti u Srbiji!
Živeli svi Borci, porodice palih boraca, civilni invalidi rata, mirnodopski ratni invalidi i ratni vojni invalidi!
Dole izdajice Srpske države!?

Predsednik Gvozdenog Puka Srbije
Dejan Milošević, Kuršumlija
i
Generalni sekretar Saveza udruženja
boraca od 1990-1999 godine Republike Srbije
Bradić Ljubomir, Valjevo"

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.