Pobeda Srbijankinih dama

imageDebi na prvoligaškoj sceni protekao je očekivano i prvom pobedom Srbijankinih dama.Osećala se mala trema kod devojaka Srbijanke na početku meča,ali predvodjeni iskusnom Nikolinom Tomić i Anastasijom Maksimović Srbijanka je prvi set prelomila kod 15-og poena i lako dobila 25-20.

Drugi set Ivanjica ravnopravna do polovine seta, jakim servisima i nesigurnim prijemom Srbijanke , držali su ravnotežu na terenu, ali opet Tomić, Sladja Pantelić i Ranitović jakim blokovima privode sigurno drugi set kraju 25-19.Treći set kao preslikan od prva dva, ravnopravna igra do polovine seta, a onda Srbijanka na iskustvo i kvalitet rešava ovu utakmicu u svoju korist 25-20 i to je kraj 3-0 za Srbijanku.
Hala Student koja je bila ispunjena do poslednjeg mesta, pozdravila je dugim aplauzom prvu pobedu Srbijankinih dama. U toku ige u igru su ulazile Tamara Srećković i tehničar Jana Stevanović 2002 kojoj je ovo bio debi u seniorskoj konkurenciji. Pored nje u sastavu ekipe su bile izuzetno talentovane devojčice iz škole odbojke Srbijanke Andjela Lakićević2002,Andjela Matković 2002 Ivana Jerinić 2003.
Srbijanka je igrala u sastavu:Bojičić lib.Matković,Srećković,Stevanović,Pantelić 10,Maksimović 11,Jerinić,Lakićević,Ranitović 8,Pandeva 9,Ristivojević,Tomić 16 poena
Trener Slobodan Ivović
I OSTALE SELEKCIJE Srbijanke zabeležile su pobede na početku prvenstva
Kadetkinje su u Ljigu pobedile ekipu Spartaka 3-1
Prva pionirska ekipa pobedila Osečinu 3-0
Druga pionirska ekipa pobedila Valjevo 3-0
U drugoj pionirskoj ekipi su devojčice 2004/5/6 god.koje kao najmladja ekipa učestvuju u pionirskom prvenstvu za 2003 god.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.