Novi projekat Udruženja boraca

imageUdruženje boraca rata od 1990 godine, i predsednika, rukovodioca i odgovornog lica Bradić Ljubomira, uz odluke Izvršnog odbora udruženja i kontrolu Nadzornog odbora udruženja, sprovodi novi projekat poveren i odobren u septembru 2017 godine, od strane ministarstva za rad zapošljavanje boračkih i socijalnih pitanja pod nazivom ,,Lazarica- Tradicije 13" a uz pun nadzor ministarstva, ministra Zorana Đorđevića i državnog sekretara Negovana Stankovića.

Projekat Lazarica ima svoj cilj i sa sobom nosi socijalnu uključenost-rehabilitaciju-edukaciju-fizičke aktivnosti-obaveštenost putem besplatnih pregleda, besplatnih optičarskih usluga uz besplatno dobijanje naočara sa dioptrijom, besplatnih zubarskih usluga, besplatnih jednodnevnih i višednevnih ekskurzija, besplatnih advokatskih usluga, besplatno dobijanje majica udruženja i druge aktivnosti predviđene odobrenim projektom Lazarica-Tradicije 13.
Veliku pomoć u sprovođenju svih aktivnosti udruženja imamo od strane lokalne samouprave, gradonačelnika dr Slobodana Gvozdenovića, zamenika gradonačelnika mr Dragana Jeremića i načelnika gradske uprave dipl pravnika sa položenim pravosudnim ispitom Aleksandra Purića.
Posebnu zahvalnost moramo odati i našem sugrađaninu a predsedniku, gospodinu Darku Glišiću čija je pomoć i podrška udruženju boraca i našim članovima udruženja, a u našem zakonitom radu velika!!!
Zato i jesmo proglašeni od strane Ministarstva za boračka pitanja i drugih srodnih udruženja, najboljim udruženjem boraca u Srbiji sa najvećim rezultatima rada!
Pozivamo sve naše članove da se uključe u isti projekat samo uz člansku kartu udruženja boraca!

Predsednik Bradic Ljubomir

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.