Veće glasalo za Stepanovića i Milanovića

imageGradsko veće je prihvatilo predlog komisije da direktor JP „Toplana „ u naredne četiri godine bude Zoran Stepanović, a direktor JP „Vodovod“ Djordje Milanović. Konačnu odluku doneće odbornici na narednoj sednici Skupštine.

Gradsko veće je donelo odluku da odluči pozitivno po predlozima komisije za izbor direktora javnih preduzeća pa je prihvatilo predlog komisije da u naredne četiri godine direktor Toplane bude Zoran Stepanović mašinski inženjer. Direktor JKP Vodovod biće Djordje Milanović diplomirani ekonomista. Za razliku od Stepanovića koji je bio jedini prijavljeni kandidat za mesto direktora u Toplani za mesto direktora u Vodovodu konkurisala jei Branka Tomić, diplomirani pravnik koja je imala lošiji rezultat na testirtanju od Milanovića.
Ova odluka Veća naći će se na konačnom odlučivanju na narednoj sednici Skupštine pred odbornicima.
Na ovoj sednici Veća nije razmatran predlog komisije da za direktora JKP Vidrak bude imenovana Sladjana Marković koja je na testiranju osvojila dovoljan broj bodova. O sva tri direktorska mesta odlučivala je komisija u sastavu : predsednik komisije Andra Savčić, članovi komisije: Jelena Kalat, Milica Dasović, Pantelija Živanović i Dragan Grujičić i sekretar komisije Rada Marković.
Grad Valjevo u medjuvremenu je raspisao i konkurs za izbor direktora u JP Kolubara, a na sednici Veća dozvolila deponovanje potpisa zaposlenom Relji Milanoviću da za račun preduzeća može obavljati tekuće poslove.

S.V.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.