Sve pod znakom pitanja

imageJoš uvek nije izabran izvodjač za zimsko održavanje , a u Odeljenju za infrastrukturu najavljuju da bi taj posao trebao da bude završen do kraja godine.

“Još uvek nije uradjena ni javna nabavka za izbor izvodjača radova za zimsko održavanje . Nadam se da će to biti gotovo brzo. Ingrapomni ima zaključen ugovor do kraja godine, predato je 16 tehničkih specifikacija i očekuje se da do kraja nedelje bude uradjena javna nabavka. Poparski put i druge ulice koje su na tom spisku, stići ćemo da uradimo, ako bude lepog vremena“, tvrdi načelnik odeljenja za infrastrukturu Zoran Trifunović.

Na pitanje Vamedie šta bi se moglo dogoditi ako izvodjač ne bude izabran Trifunović kaže da je ta mogućnost malo verovatna i da će se najverovatnije stići, ali s druge strane nije mogao da precizira koliko će od predvidjenog za ovu godinu biti realizovano.
„Vi znate kako je ugašena direkcija , oformljeno odeljenje, kadrovski nismo najbolje osposobljeni. Potom dogadjaji koji su se desili učinili su da je teško reći kolika će procentualno biti realizacija svega što smo predvideli za ovu godinu. Ipak ništa od većih projekata nije izostalo, ali videćemo“, objašnjava Trifunović.
Ranije najavljivani radovi za početak oktobra očito teško mogu uslediti s obzirom da javne nabavke još nisu sprovedene, a kada će za sada niko nema odgovor.

S.V.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.