Rekonstruisan fiskulturni blok u Ekonomskoj školi

imageZavršena je rekonstrukcija fiskulturnog bloka Ekonomske škole u Valjevu i danas je objekat predat na korišćenje školi, uz prisustvo predstavnika Ministarstva privrede, grada Valjeva, izvođača radova i nadzornih organa.

Vrednost radova je oko sedam miliona dinara. Radove je izvelo Građevinsko preduzeće „Kompresor ing“, koje je uradilo hidroizolaciju, betoniranje poda i ugradnju savremene podne obloge od jasenovog parketa, danskog proizvođača Jankers (JUNCKERS). Inače, isti parket je postavljen u hali u Istanbulu, gde su se nedavno igrale utakmice Evropskog prvenstva u košarci.
U okviru ovih radova su rekonstruisani mokri čvorovi i ostale prostorije sa instalacijama, u sklopu fiskulturnog bloka.
Radovi su realizovani u okviru projekta Ministarstva privrede, za unapređenje lokalne i regionalne infrastrukture, koje je obezbedilo polovinu potrebnog novca za rekonstrukciju fiskulturne sale Ekonomske škole, dok je drugu polovinu novca obezbedio grad Valjevo. Koordinator projekta, ispred grada Valjeva je bio pomoćnik gradonačelnika Miroslav Pimić.
Postupaksprovođenjapodrškeunapređenjalokalne i regionalneinfrastrukture – Gradimozajedno – EIB 8, vršisepoosnovufinansijskogugovoraizmeđuRepublikeSrbije i Evropskeinvesticionebanke.

Kabinet gradonačelnika

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.