„Ne prljaj. Nemaš izgovor!“ u Valjevu

imageSBB Fondacija nastavlja ekološku akciju „Ne prljaj. Nemas izgovor!“ u Valjevu. U okviru ove akcije u Valjevu će biti organizovana akcija čišćenja.

Kompanije SBB, SBB Fondacije i grad Valjevo, organizuju akciju cišćenja, u okviru kampanje „Ne prljaj. Nemas izgovor!“. Akcija se nastavlja i ove godine sa ciljem da se gradjanima ukaže na odgovorno ponašanje prema životnoj sredini. Akcija će biti ordžana u subotu, 2. septembar, 10:30 časova,
na Petničkom jezeru.

Osmišljena sa idejom da probudi svest i podstakne na odgovorno ponasanje prema životnoj sredini, društveno odgovorna kampanja „Ne prljaj. Nemaš izgovor!“ koju su 2016. godine pokrenuli kompanija SBB, SBB Fondacija i Total TV, nastavlja se i ove godine. Do sada je u okviru kampanje očišćen veliki broj javnih površina u čak 20 gradova, postavljeno je 16 igrališta u 16 gradova Srbije, 2.500 dece videlo je predstavu „Ko to tamo prlja?“, dok je oko 30 javnih ličnosti prepoznalo značaj kampanje i dalo podršku kroz motivacione video poruke koje pozivaju na odgovornost.
Valjevo će tokom vikenda, 2. i 3. septembra biti grad koji će eko tim SBB Fondacije ocistiti uz veliku podršku grada i mladih istraživača „Vladimir Mandić-Manda“ iz Valjeva.

Prisutnima će se obratiti:
Miloš DJordjević, direktor poslovne jedinice SBB-a u Valjevu
Usref Osmanović, šef komunalne inspekcije
Bogdan Radić, predsednik mladih istraživača „Vladimir Mandić-Manda“

SBB Fondacija i grad Valjevo

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.