Bravo za Pinokio!

      Нема коментара на Bravo za Pinokio!

imageVaspitači Kreativne radionice " Pinokio " izveli su lutkarsku predstavu " Mali princ ".Za vreme trajanja Tešnjarskih večeri gotovo svake večeri Pinokievci su imali svoje programe.

Već je postalo tradicionalno da se u dvorištu Kreativne radionice Pinokio za vreme Tešnjarskih večeri održavaju odlične pozorišne predstave za decu. Uz učešće malih glumaca, ali i onih starijih zanačajno iskusnijih deca su mogla da vide i lutkarske i igrane predstave. Sinoć su mali Valjevci imali svoju premijeru predstave "Mali princ".

image

"Ovo je zapravo neka naša nova priča o Malom princu koji voli najviše svoj ružičnjak na dvorcu i gaji ruže.Ali na kraju ipak pronalazi princezu i stavlja ljubav prema njoj ispred njegovih ruža.O tome koliko je deci predstava bila zanimljiva zapravo svedoči veliki broj večerašnjih posetilaca u našem dvorištu. Deca posetioci i ovog puta aktivno su učestvovali u izvođenju teksta, zapravo vodeći dijalog sa lutkama, i bili naši najbrojniji posetioci.Naravno i ovog puta zahvaljujemo se divnoj valjevskoj publici koja sa najvećom pažnjom prati naš dramski rad", kaže Vesna Lazić.

image

Dok je dvorište Doma vojske bilo rezervisano za dečije predstave u organizaciji Centra za kulturu, broj posetilaca u dvorištu Kreativne radionice i same predstave pokazale su da mogu da pariraju i zvučnim i skupim dečijim pozorišnim naslovima. Brojnost publike to svakako potvrdjuje.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.