Đermanović i Lazarević na pripremama reprezentacije

imageNa Karatašu se od 10. do 20. jula održavaju završne pripreme kadetske reprezentacije Srbije u rvanju pred predstojeće Evropsko prvenstvo koje će se krajem meseca održati u Sarajevu.

Na pripremama učestvuju i dvojica valjevskih rvača Strahinja Đermanović i Ilija Lazarević, a jedan od članova stručnog štaba je i trener „Mladosti“ Marko Jovanović.
Valjevski rvači su zahvaljujući odličnim rezultatima tokom sezone zaslužili poziv na završne pripreme, nakon kojih će selektor Karadžić saopštiti konačni spisak od osam putnika za Sarajevo. Dvoje Valjevaca je ove godine već nastupilo na Evropskom prvenstvu, Sanja Lukić u pionirskom i Marko Jovanović u seniorskom uzrastu, što je pokazatelj odličnog rada u klubu. Nastup još nekoga od valjevskih rvača na kontinentalnom prvenstvu bio bi pravi podvig, a cilj rukovodstva kluba je da što veći broj Valjevaca bude uključen u reprezentativne selekcije.
Rvači „Mladosti“ nastavljaju sa treninzima na Pećini i u prostorijama Mesne zajednice „Nada Purić“, a prvo sledeće takmičenje je Prvenstvo države u rvanju na pesku koje se tradicionalno održava u Šapcu, gde se očekuje nastavak sjajnih rezultata.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.