Valjevski borci u Ivanjici

imageDelegacija Udruzenje boraca rata od 1990 godine Valjevo sa predsednikom Ljubomirom Bradićem, clanovima udruzenja Gojkom Arsenovićem, Bozidarom Petrovićem i radnikom udruzenja Tamarom Grujic, na poziv Opstine Ivanjica i udruzenja boraca Ivanjica prisustvovalo je 03.06.2017 godine slavi Hrama Ivanjickog na dan svetih Ravnoapostolnih careva Konstantina i Jelene i parastosu poginulim borcima u ratovima od 1990.godine opstine Ivanjice i Zlatiborskog Okruga.

U ime grada Valjeva i udruzenja boraca rata od 1990 gidine grada Valjeva delegacija udruzenja je polozila cvece na spomen obelezje poginulim borcima.
Predsednik udruzenja boraca Valjevo Bradic Ljubomir sastao se i sa gospodinom Vladikom Zickim Justinom koji se zahvalio Valjevskim borcima na nesebicnoj pomoci Manastiru Vracevsnica i uputio poziv predsedniku opstine Ivanjica da poseti grad Valjevo i udruzenje boraca.
Parastos poginulim borcima se odrzao uz prisustvo Vladike Justina, svestenstva iz Ivanjice, porodica poginulih boraca, predstavnika lokalne samouprave, policije i ministarstva odbrane i bratskog udruzenja boraca iz Valjeva, kao i veceg broja gradana!
Dan secanja na poginule borce u ratovima se odrzava u Ivanjici svake godine 03.06 na dan slave Hrama Ivanjickog, ,,Sveti car Konstantin i carica Jelena“
Nakon opela prisutnima se obratio Vladika Justin i predsednik opstine Ivanjica Zoran Lazovic i posebno se zahvalio sto su na danasnjem obelezavanju prisutni predstavnici grada Valjeva i bratskog udruzenja boraca rata od 1990 godine grada Valjeva!
Udruzenje boraca rata od 1990 godine i predsednik Bradic Ljubomir je pozvan na obelezavanje bitke na Kosarama sto je pravo predstavljanje grada Valjeva, gradana, boracke populacije i ratne istorije Kolubarskog okruga i Valjeva!

UBR od 1990. godine

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.