Sednica ipak sledeće nedelje

imageNakon hapšenja troje zaposlenih u Gradskoj upravi u javnosti se spekuliše na temu održavanja sednice Skupštine grada koja je , koliko je za sada poznato, navljena za 26. jun. Po saznanjima Vamedie sednica Skupštine će biti održana kako je i predvidjeno.

 

“ Ne vidim razlog za bilo kakve spekulacije na temu održavanja sednice Skupštine. Pravosudni organi rade svoj posao ne vidim zašto i drugi ne bi radili svoj posao“, kaže zamenik gradonačelnika Dragan Jeremić.
On navodi i da će sednica biti koncipirana kako je i predvdjeno , da će centralno mesto biti vezano za proteklih godinu dana rada aktuele vlasti u Valjevu te i da će stim u vezi gradonačelnik Slobodan Gvozdenović imati koncizno izlaganje.
„Prošlo je godinu dana od kako je formirana ova vlast i ovo je pravo vreme da govorimo pred Skupštinom i gradjanima šta smo to uradili u toj godini i šta smo započeli što je jako važno jer podsećam da sam i na sednici na kojoj smo govorili o budžetu za ovu godinu rekao da je budžet tako koncipiran da podrži razvojne projekte , kontinuirano finansiranje. Mnogi projekti su započeti, a bez projekata nema ni realizacije“, navodi Jeremić.
Na poslednjoj sednici Skupštine kao predlog SPS-a nije prošao Žarko Kovač pa je pitanje da li će predlog biti ponovljen na narednoj sednici.
„Verovatno hoće. To je predlog uostalom. Koalicija je stabilna i tadašnje neizglasavanje nije poremetilo ništa unutar nje“, dodaje Jeremić.

 

S.V 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.