Poresko odeljenje sada u prizemlju

imageU zgradi Gradske uprave napravljena je nova organizacija odeljenja. Lokalni poreznici više nisu na desetom spratu već u prizemlju.

Unutar Gradske uprave došlo je do promene po pitanju lokacije odredjenih odeljenja pa će tako ubuduće Odeljenje za naplatu osnovnih prihoda biti u prizemlju zgrade , hodniku desno u odnosu na službeni ulaz. „ Gradjani neće više morati da idu na deseti sprat kako bi završili poslove koje imaju. Činjenica je da je veliki broj gradjana koji dolazi upravo u ovo odeljenje do sada imao problema ili sa opterećenošću lifta , mnogi gradjani koji imaju neki odredjeni invaliditet nisu gotovo mogli ni da pristupe tom odeljenju . Sada će to svima biti moguće , poresko je u prizemlju. S druge strane taj deseti sprat nije vlasništvo grada već RPK i grad je godinama unazad plaćao zakup tog prostora . Na ovaj način zaista pravimo i veliku uštedu“, objašnjava načelnik Gradske uprave Aleksandar Vujić Subotić.
Na pomenutom desetom spratu do sada se nalazilo i javno pravobranilaštvo koje je takodje preseljeno u zgradu u Pantićevoj gde se nekada nalazila tzv. zemljotresna Direkcija. U toku je preseljenje i Odeljenja za gradjevinsko zemljište i infrastrukturu u zgradu na Jadru koju je nekadašnja Direkcija za urbanizam i do sada koristila.

S.V.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.