Do 1.avgusta Metalac na pauzi

imageKošarkaši Metalca su do 1. Avgusta, kada počinju pripreme za šampionat na letnjoj pauzi. Utakmice u Sloveniji iskorišćene su za proveru potencijalno novih igrača.

Sportski portal Sport014 prenosi da od igrača koji su bili na probi, a puno ih je prodefilovalo Halom sportova, najbliži ugovoru sa Metalcem je bek – krilo Jovan Stamenić, koji je prošle sezone odigrao svih 26 utakmica za kraljevačku Slogu, a ne bi bilo veliko iznenađenje da crveni dres ponovo zaduži i iskusni centar Dragomir Marojević, čiji je poslednji klub bio Građanski iz Bjeljine.
Metalac je zainteresovan i za doskorašnjeg centra Beovuka Filipa Zekavičića, ali je on pre svega voljan za angažman u inostranstvu, a kako nezvanično saznajemo u valjevskom klubu bi rado angažovali i iskusnog beka Bojana Krstovića, u prethodnoj sezoni igrača Vršca. Bojažljivo se pominje i povratak Marka Jošila, koji je deo poslednje sezone odligao u Metalcu, a deo u sarajevskoj Bosni.
Ono što je sigurno je da iz prošlosezonskog sastava ostaju Đukan Đukanović, Vasić i Šarenac, sve ostale opcije su otvorene, piše Sport 014.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.