Pripreme reprezentacije u Valjevu

imageU Valjevu je od petka do nedelje održan mini kamp pionirske reprezentacije Srbije u rvanju, koja će nastupiti na Evropskom prvenstvu u Beogradu narednog vikenda.

Reprezentativci Srbije u slobodnom stilu i rvanju za žene bili su smešteni i trenirali su u „Narcisu“ pod nadzorom Marka Jovanovića, reprezentativca Srbije i trenera valjevske Mladosti. Među takmičarima koji će predstavljati Srbiju na evropskoj smotri talenata je i mlada Valjevka Sanja Lukić, koja će nastupiti u kategoriji do 62 kilograma.
Valjevo će tako imati još jednog predstavnika na Evropskom prvenstvu, nakon seniorskog prvenstva održanog u Novom Sadu. Takmičenje u Beogradu biće prvo kontinentalno takmičenje u uzrastu pionira do 15 godina, a čast da organizuje ovo prvenstvo pripala je Srbiji, koja se više puta do sada dokazala kao odličan domaćin.  Iz Mladosti očekuju da Sanja i Marko neće biti jedini Valjevci koji će ove godine nastupiti na velikim međunarodnim takmičenjima, pošto nekoliko naših rvača konkuriše i za mesto u kadetskoj reprezentaciji za ovogodišnje Evropsko prvenstvo u Sarajevu.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.