Infrastrukturni radovi u Valjevu u punom jeku

imageDo predstojećeg vikenda planirano je da budu završeni radovi na asfaltiranju trotoara u Dušanovoj ulici, od raskrsnice sa Ulicom Vladike Nikolaja do prodavnice „Europrom“. Na ovoj deonici u toku je i postavljanje nove savremene javne rasvete. Ukupna vrednost radova, čiji je izvođač preduzeće „Kompresor ing“, u Dušanovoj ulici je 11,5 miliona dinara. 

 

U toku je i redovno održavanje ulica što podrazumeva krpljenje rupa, popravljanje oštećenja na kolovozu i asfaltiranje deonica gde je asfalt u većoj meri oštećen i gde je veća frekvencija saobraćaja. Izvođač radova je preduzeće „Kompresor ing“, a u okviru ovih radova, završeno je asfaltiranje kolovoza na mostu preko reke Kolubare kod Centra za kulturu, kao i deonica kod kružnog toka u Gradcu. U okviru programa redovnog održavanja ulica, u toku je krpljenje rupa u delu Sinđelićeve ulice kod raskrsnice sa Ulicom Ljube Kovačevića, Hajduk Veljkove kod Autobuske stanice i u Ulici Vuka Karadžića kod Valjevske gimnazije. Ovi radovi će biti završeni do vikenda. Preduzeće „Kompresor ing“ popravlja oštećenja na kolovozu i na seoskom putu u Gornjoj Bukovici.
U završnoj fazi su i radovi na izgradnji crpne i buster stanice u Rađevom selu, kao i rezervoara za vodu u Jasenici. Osim toga, ovih dana u pripremnoj fazi za asfaltiranje  je i Resavska ulica.
Odsek za informisanje i protokol
Grad Valjevo 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.