VIPOS na štandu “Domaće priče” na SPREG-u

imageStudenti i profesori Visoke poslovne škole strukovnih studija bili su gosti Domaćeg trgovinskog lanca DTL i kompanije „Europrom“, na štandu „Domaća priča“, prvog dana ovogodišnjeg Sajma privrede zapadne Srbije SPREG u „Omni centru“.

Naši studenti, njih 30 sa sve tri godine studija i svih studijskih programa, imali su priliku da od Bojane Perić, nekadašnje studentkinje VIPOS-a a sada PR menadžera „Europroma“, čuju kompletnu priču o DTL-u koji postoji već šest godina i okuplja 14 domaćih trgoviskih kompanija i veliki broj proizvođača iz cele Srbije. DTL, kako je navela, uporno i uspešno radi na negovanju i čuvanju „Domaće priče“, čiji je cilj zaštita, promocija i poslovni napredak domaćih proizvođača i trgovaca. Ona je posebno istakla robnu marku „Domaće“ koja na proizvodima dokazuje da su oni napravljeni na ovom području, od valjevskih sirovina. „Domaća priča“, zaključila je Bojana Perić u prezentaciji studentima VIPOS-a, važna je, pored proizvođača i trgovaca, i za potrošača jer za njega predstavlja sigurnu i kvalitetnu kupovinu.
Nakon prezentacije, naši studenti su odgovarali upravo na pitanja koja su se ticala DTL-a i „Domaće priče“, a petoro njih, koji su prvi dali talne odgovore u ovom zanimljivom kvizu, nagrađeno je prigodnim poklonima „Europroma“.
Ova kompanija, najavila je Bojana Perić, organizovala je i zanimljiv umetnički konkurs za valjevske osnovce na temu „Volim domaće“, a izložba 150 radova biće organizovana trećeg dana SPREG-a, u subotu.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.