Valjevski Startit Centar počinje 21. aprila

imageNakon Beograda, Inđije, Novog Sada, Vršca, Majdanpeka i Zrenjanina, i Valjevo će 21. aprila dobiti svoj Startit Centar. Kako je najavljeno, Startit Centar Valjevo fokusiraće se na pružanje besplatnih edukacija i biće tu kao centralno mesto okupljanja lokalne IT zajednice.

Startit Centar Valjevo se otvara u partnerstvu sa organizacijom iRevolucija i pružaće besplatnu edukaciju iz oblasti IT-a i preduzetništva za sve zainteresovane koji žele da uče, steknu ili prošire svoja znanja iz ovih oblasti, kao i da se upoznaju sa uspešnim ljudima koji su već napravili značajne rezultate. Uključivanje lokalne zajednice je od ključnog značaja te ćemo svima omogućiti da podele svoje iskustvo u radu u ovoj oblasti i tako zajedno sa nama podstaknu dalji razvoj IT zajednice u Valjevu.
Partneri koji su nam pomogli u ostvarenju ove misije su Nordeus, Telekom Srbija, GoDaddy, Infostud, Meridian Bet, Namics i Microsoft, kao i Ministarstvo omladine i sporta. Startit Centar Valjevo se otvara uz podršku Gradske Uprave grada Valjeva i drago nam je što su prepoznali značaj razvoja IT industrije u svom gradu.
Pored kurseva i predavanja, frilenserima, timovima i firmama iz Valjeva i okoline biće omogućen coworking prostor, a sve u cilju umrežavanja i razmene znanja i iskustva.
Odmah nakon otvaranja, počinjemo sa besplatnim kursom programiranja za decu, prijavama za kurs za nezaposlene (uvod u HTML i CSS) i prvim meetupom o digitalnom marketingu i zaradi preko interneta.
Otvaranje je zakazano za 21. april u 18 časova, na adresi Starit Centra, Trg Knjeginje Ljubice, Kneza Miloša 23, prvi sprat.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.