Gimnazija bira slogan

imageValjevska gimnazija raspisala je Javni poziv za izbor slogana. Predlozi se mogu slati do 6.maja,a pravo učešća imaju svi nekadašnji i sadašnji učenici Gimnazije i zaposleni.

      Mnoge škole u svetu imaju lepe i karakteristične slogane koji na najbolji način odslikavaju delatnost i obrazovano vaspitna nastojanja svoje škole. Kao primer navodimo neke slogane:  „Osmehom do znanja“, „Per aspera ad astra“ („Preko trnja do zvezda“).
 Tim povodom Valjevska gimnazija raspisuje JAVNI POZIV za izbor slogana Valjevske gimnazije, koji traje od 21. aprila do 6. maja 2017. godine. Javni poziv za slogan Valjevske gimnazije podrazumeva predlog originalnog autorskog slogana, citat neke karakteristične poslovice ili izjave neke poznate ličnosti.
            Javni poziv za izbor slogana Valjevske gimnazije podrazumeva da se u pleksiglas kutiju u holu škole ubaci ili poštom u većem zapečaćenom kovertu na adresu Valjevske gimnazije dostavi:

  1. tekst slogana potpisan šifrom predlagača i
  2. takođe zapečaćen manji koverat na kome je napisana šifra autora i u kome su lični podaci autora neophodni za identifikaciju autora (ime i prezime, adresa, broj mobilnog telefona i e-mail adresa).

 Pravo učešća u formulisanju slogana imaju svi nekadašnji i sada-šnji učenici, profesori i zaposleni u Valjevskoj gimnaziji.
Izbor slogana, najkasnije do 31. maja 2017. godine, izvršiće žiri u sastavu: profesor Vera Vaš, profesor Biljana Erčić, profesor Nataša Kristić i učenici Isidora Josipović, Stefan Krunić i Dunja Dukić.   
Detaljnija obaveštenja o svemu putem telefona 014 – 221 – 622 ili preko e-mail adrese  gimvaljevo@gmail.com  .

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.