Sedam sati tukao i ponižavao suprugu

imageProsvetna radnica G.P. (46) iz Lajkovca sa strahom čeka 22. mart i eventualno puštanje njenog supruga Z.P. (48) na slobodu, jer ju je pre nešto više od mesec dana brutalno tukao, primoravao na oralni seks i golu vozio automobilom po varoši.

Z.P, radnik RB „Kolubara“, nakon porodičnog nasilja je uhapšen i određen mu je pritvor, ali njegova supruga strahuje za život ukoliko u sredu bude pušen da se brani sa slobode, s obzirom da je, kako se ispovedila medijima, preživela neviđenu fizilku torturu i poniženje.
– Više od sedam časova, od 21.30 do pet sati sledećeg jutra me je tukao, kada je u mom mobilnom pronašao poruke koje sam razmenjivala sa poznanikom. Šamari, čupanje za kosu, udaranje rukama i nogama po celom telu, tako da sam pet puta padala u nesvest, posle čega me je polivao hladnom vodom. Stavljao mi je kuhinjsko nož pod grlo preteći klanjem, primoravao na oralni seks, tukao kaišem tako jako da je brnjica pukla o meni, tražeći da otkrijem s kim se dopisujem i šta imam sa tim čovekom, koji mi je samo poznanik – priča G.P. navodeći da ju je suprug u jednom trenutku, već potpuno isprebijanu, svukao i tako golu stavio u automobil i vozio po Lajkovcu uz pretnju da će je izbaciti napolje „da svi vide da sam kurva“.
Nesrećna žena, kako kaže, tek pošto je pod batinama treći put oralno zadovoljila supruga, posle čega je zaspao, uspela je pred jutro da se iskrade iz kuće i zatraži pomoć lekara, a potom se javila i u policiju. U lajkovačkom Domu zdravlja i valjevskoj bolnici bili su užasnuti koliko je imala podliva i modrica, uz ogrebotinu od noža na vratu i napuklo rebro. Čim je prijavljen, policija je uhapsila Z.P. a njegova žrtva, s kojom ima odraslog sina i dve ćerke, sklonila se kod sestre.
– Ćerke studiraju u Beogradu, ali sin koji je bolestan živi sa nama i morala sam da se vratim u kuću kako bih brinula o njemu. Strahujem da će biti pušten iz pritvora i da je sposoban da mi nanese još veće zlo, jer je ovo četvrti put za 26 godina braka da me brutalno tuče. Plašim se od njegovog povratka i zato sam se obratila medijima – poverava se G.P.
Kaže da je konačno smogla snage da podnese tužbu za razvod, a priznaje da supruga prethodno nije prijavljivala zbog nasilja jer ju je bilo sramota i jer je želela da sačuva porodicu.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.