Praznik Istraživača u nedelju

imageDruštvo istraživača „Vladimir Mandić Manda“ kao jedna od retkih izvornih valjevskih, a nacionalnih priča ove godine proslavlja svoj 48. rođendan.

U nedelju 19. marta 2017. godine u Istraživačkoj kući od 12 časova okupiće se istraživači svih generacija, kao i njihovi prijatelji, organizacije sa kojima sarađuju, i svi proaktivni mladi ljudi našeg grada.
Svečana Skupština Društva istraživača će biti prilika da se sumiraju rezultati rada, ove organizacije koja okuplja mlade ljude Valjeva koji vole prirodu i nauku. Tom prilikom će se pomenuti i oni koji su najviše doprineli kvalitetu aktivnosti u 2016. godini.
Mladi istraživači će za svoje starije prijatelje i goste pripremiti pravi istraživački ručak u kazanu, a piće se i istraživački čaj. Ovaj događaj je odlična prilika da se okupe istraživači svih generacija radi druženja, razmena iskustava i ideja.
Društvo istraživača „Vladimir Mandić Manda“ poziva sve stare i mlade istraživače, građane Valjeva koji poštuju ovu organizaciju da se pridružite kako bi taj dan – Istraživački praznik – bio što lepši i zanimljiviji.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.