Pravi boks mečevi ponovo u Valjevu

image
Boks se u Valjevo vraća na velika vrata, takmičenjem u okviru Regionalne bokserske lige. Mečevi koji su nekada ispunjavali Halu sportova do poslednjeg mesta uskoro će postati ponovo naša svakodnevica, najavljuju iz BK Metalac.

U valjevskoj Hali sportova će u nedelju biti održani boks mečevi lazarevačko- valjevskog tima protiv kluba iz Bjeljine Radničkog. Domaćini tvrde da u mečeve ulaze potpuno spremni pa i da se u skladu sa tim nadaju najboljem rezultatu. „ Mi nemamo stranaca , pravila su takva da se mogu angažovati tri stranca , ali mi nastupamo samo sa svojim snagama i očekujemo najbolje. Imamo sjajne boksere koji iza sebe imaju dobre rezultate i što je najvažnije očekujemo i podršku publike . Te dve stvari sigurno nas ohrabruju da pucamo na najviši plasman“, rekao je na konferenciji za novinare predsednik BK Lazarevac Dušan Pantelić.
Valjevski novinari imali su priliku da razgovraju i sa superteškašem , višestrukim državnim prvakom, ali i reprezentativcem Milutinom Stankovićem koji će boksovati za tim domaćina. „Valjevo je grad sporta , pogotovo boksa i zato mi je izuzetno drago što ću boksovati ovde u nedelju.Ja sam spreman I svi su spremni, poštujemo sve protivnike, ali se nikome nećemo predati bez borbe. Lično, očekujem spopostotan učinak”, rekao je najavljujući dobar boks Stanković.
Član Uprave BK Metalac Djordje MIlanović pozvao je sve Valjevce da u nedelju dodju u Halu I podrže domaće boksere. “ Očekujemo da Valjevci dodju kao nekada što je bio slučaj. Imamo šansu da Valjevo vratimo ponovo na mapu boksa , ovo je prilika da BK metalac ponovo oživi kao što je to bilo ranije I mi nećemo tu šansu propustiti.Trudićemo se da budemo dobri domaćini , a od gostiju za sada imamo najavu da bi trebalo da nam dodje predsednik Bokserskog saveza Hrvatske i potpredsednik AIBA-e Bona Bošnjak, kao i predsednik UO Regionalne bokserske lige Jurica Rutnić”, rekao je MIlanović.
Mečevi u Hali počinju u 19h.
S.V.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.