ŽOK Srbijanka014 sigurna u Arandjelovcu

imageŽOK Srbijanka014 – OK Fortuna (Arandjelovac) 3:0 (25:15,26:24,25:17)
ŽOK Srbijanka014: Nedović(kap), Koprivica(lib1), Savić(lib2), Džukić, Srećković, Lakićević, Maksimović, Nenadović, Andrić, Milovanović, Pavlović, Tripković,

Seniorke ŽOK Srbijanke su u nastavku takmičenja Druge lige Centar u razigravanju grupe od 7. do 12. mesta bile maksimalne u drugom kolu i na gostovanja u Arandjelovcu uzele sva tri boda.
Postle startnog neuspeha i neočekivanog poraza od ekipe Smeč5 iz Kragujevca u prvom kolu, devojke iz Valjeva su zaigrale maksimalno angažovano i od samog početka nametnule svoju igru koju su uspele da održavaju sve do drugog seta i vodjstva od 19:22 kada dolazi do velikog pada u igri sa četiri uzastopne greške u napadu pružaju šansu domaćim da se vrate u utakmicu. Ipak su Valjevke uspele da se srede, osvoje taj set sa (26:24). Od tog momenta opet je postojala samo jedna ekipa na terenu. Domaće su olakšale posao sa velikim brojem grešaka ekipi iz Valjeva, tako su i završile utakmicu.

ŽOK Srbijanka014 u trećem kolu dočekuje ekipu OK Tehničar iz Smedereva, utakmica će biti odigrana u subotu od 20:30 u Hali Student u Valjevu.

Pionirke Srbijanke014 koje igraju u Finalnoj grupi Regiona su ostvarile i drugu maksimalnu pobedu, posle Spartaka prošlog, ovog vikenda su pobedili ekipu OK Radjevac u Krupnju sa 3:0. U četvrtak u hali Student od 13:30 igraju derbi protiv Malog Zvornika, ekipa koja je jedan od kandidata za prvo mesto u pionirskoj ligi.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.